Skip to main content
Når du fjerner en medarbejder, mister personen adgang til virksomheden, og deres uafsluttede besøg ændrer tildeling. Gennemgå arbejdet før bekræftelsen, fordi fjernelsen ikke kan fortrydes.

Hvad sker der med besøgene?

  • Ikke-startede besøg vender tilbage som uplanlagt arbejde i deres oprindelige planlægningsuge. Det gælder også tidligere uger og besøg, hvor kunden allerede har fået besked.
  • Igangværende besøg beholder den planlagte tid, men mister den tildelte medarbejder.
  • Afsluttede besøg og registreret historik forbliver knyttet til den tidligere medarbejder.
1

Gennemgå medarbejderens arbejde

Kontrollér kommende, tidligere ikke-startede, beskyttede og igangværende besøg, før du fjerner adgangen.
2

Fjern medarbejderen

Åbn handlingen på medarbejderen, gennemgå advarslen, og bekræft fjernelsen.
3

Gennemgå uplanlagt arbejde

Åbn hver berørt oprindelig uge i Planlægning, og beslut hvordan de tilbageførte besøg skal håndteres.
4

Håndtér igangværende besøg

Gennemgå besøg, der har mistet deres medarbejder, og placér det operationelle ansvar, hvor det er nødvendigt.
Et kundeløfte gælder fortsat, efter et besøg er vendt tilbage som uplanlagt arbejde. Gennemgå konsekvensen for kunden, før du vælger et nyt tidspunkt.
Sidst ændret 20. september 2026