Forstå indstillingerne
1
Åbn planlægningsindstillingerne
Vælg Indstillinger > Planlægning. Du skal have rettighed til at opdatere virksomhedens indstillinger.
2
Vælg de beskyttede dage
Angiv et helt tal fra 0 til 30. Værdien 0 tillader automatisk placering fra i morgen.
3
Vælg den automatiske horisont
Angiv 1 til 12 uger inklusive den aktuelle uge.
4
Beslut om fleksible timer må bruges
Aktivér kun valget, når medarbejdernes fleksible minutter må bruges i den almindelige planlægning.
5
Gem og planlæg igen
Gem indstillingerne. De gælder, næste gang Planlægning kører; besøg flyttes ikke, når du gemmer.